Tennisenaised ei andnud Armeeniale mingit võimalust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tennisenaiskond jätkab täna mänge kodusel Fed Cupi Euro-Aafrika III tsooni turniiril, kui alagrupiturniiri teises voorus kohtutakse Armeeniaga. Üksikmängudes ei andnud Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi vastastele mitte vähimatki võimalust ning mõlemad võtsid ülikindla 6:0, 6:0 võidu. Paarismängus võitsid Eva Paalma ja Tatjana Vorobjova 6:3, 6:2. Eesti jõudis poolfinaali, kus kohtub homme kell 16 Taaniga.

Enne mänge:

Namiibia vastu turniir alustanud Eesti võitis kõik kolm kohtumist. Anett Kontaveit sai esimeses mängus jagu Kerstin Gressmannist 6:2, 6:0 ning viis Eesti juhtima 1:0. Teises matšis alistas Eesti esinumber Kaia Kanepi  6:1, 6:1 Lesedi Sheya Jacobsi ning paarismängus olid Eva Paalma ja Tatjana Vorobjova 7:5, 6:2 üle Jacobsist ja Gressmannist.

Eile peetud Armeenia ja Namiibia kohtumise võitsid mängudega 2:1 aafriklannad. Esimese üksikmängu võitis Namiibia 6:2, 6:3, teise aga Armeeniale 6:2, 6:0. Paarismängus näitas oma paremust jällegi Namiibia tulemusega 7:6(5), 6:2.

Armeenia alistamise korral jõuab Eesti poolfinaali, turniiri mõlema poolfinaali võitjad kerkivad Euro-Aafrika II tsooni. Poolfinaalivastase saab Eesti C-grupist ning selleks on Norra või Taani, kes kohtuvad täna omavahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles