Kanepi on Wimbledoni turniiriga teeninud juba üle miljoni krooni

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eesti parim tennisist Kaia Kanepi on Wimbledoni tenniseturniiril teeninud edukate mängudega juba üle miljoni Eesti krooni.

Üksimängus on Kanepi praeguse seisuga jõudnud neljandasse (pääsu eest veerandfinaali kohtub Kanepi tšehhitari Klara Zakopalovaga) ringi ning paarismängus jäi Kanepi ja hiinlanna Shuai Zhangi laeks teine ring.

Üksikmängus teenib Wimbledonis neljandasse ringi jõudnud mängija 62 500 Inglise naela ning paarismängus teise ringi jõudmise eest teenib paar 9000 Inglise naela.

Seega on Kanepi praeguse seisuga teeninud 67 000 Inglise naela (umbes 1,27 miljoni krooni), millest lähevad maha kohalikud maksud.

Veerandfinaali jõudmise eest ehk Zakopalova alistamise eest teeniks Kanepi veel 62 500 Inglise naela (1,18 miljonit Eesti krooni) lisaks. Turniirivõit toob Wimbledonis samal ajal sisse üks miljon Inglise naela (peaaegu 19 miljonit Eesti krooni).

Kuidas jagatakse Wimbledoni turniiril raha ja punkte saab näha siit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles