Video: Man City jäi taas penaltitega hätta ja kaotas Olympiakosele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City (pildil keskel poolkaitsja Jesus Navas) kaotas penaltiseerias Olympiakosele.
Manchester City (pildil keskel poolkaitsja Jesus Navas) kaotas penaltiseerias Olympiakosele. Foto: SCANPIX

USAs Euroopa jalgpalliklubide vahel peetaval International Champions Cupil demonstreeris taas kehva penaltilöömisoskust valitsev Inglismaa meister Manchester City, kaotades Olympiakosele.

Kui eelmises mängus Liverpooli vastu said City mängijad neljast penaltist väravasse vaid ühe, siis seekord suudeti mängujärgses penaltiseerias seitsmest 11 meetri karistuslöögist neli siiski realiseerida. See aga Cityt ei päästnud, sest Olympiakos võttis 2:2 lõppenud normaalaja järel võidu ja röövis Citylt ühtlasi võimaluse pääseda turniiri finaali.

Mänguskoori avas 35. minutil City ründaja Stevan Jovetic, kuid Dimitris Diamantakos viigistas kõigest kaks minutit hiljem. Teisel poolajal viis Aleksandar Kolarov City penaltist uuesti juhtima, kuid taas viigistas Diamantakos.

Järgnenud penaltiseerias eksisid City esimesest viiest lööjast James Milner ja Scott Sinclair, Olympiakose poolel aga Mathieu Dossevi ja Avraam Papadopoulos. Mõlema meeskonna järgmised lööjad olid täpsed, ent siis vääratas Micah Richards ja Thanasis Papazoglou löök tõi Olympiakosele võidu.

Kreeklased lõpetasid alagrupi teisel kohal, City jäi kolmandaks. Alagrupi võitis Liverpool, kes alistas viimases voorus 2:0 AC Milani. Liverpooli avavärava lõi 17. minutil Joe Allen, 89. minutil vormistas lõppseisu Suso. 28. minutil jättis penalti realiseerimata Rickie Lambert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles