Siim-Sander Vene tulevik püsib lahtisena

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: Toomas Huik

Mullu Euroliigas osalenud Kaunase Žalgirises pallinud Siim-Sander Vene rassib usinalt Eesti koondise treeningutel, ent eelseisva klubihooaja suhtes puudub tal vähimgi selgus.


«Žalgirises ma ilmselt ei mängi. Minu kohal on juba mitu meest ning kokku nimekirjas juba nii palju mehi, et platsile saamine tundub ebatõenäoline,» tunnistas Vene. «Minu vanuses pole kuigi hea terve hooaja niisama istuda, üks pooleldi selline aasta on juba olnud.»

Venet seob Žalgirisega leping veel kolmeks aastaks. Seega sõltub tema saatus peamiselt Leedu suurklubi asjameeste suvast. Varasemates vestlustes on Eesti noorema põlvkonna parimate mängumeeste hulka kuuluv Vene avaldanud lootust, et ta antakse rendile kas või mõnda teise Leedu klubisse, nüüd aga loodab ta välismaa variantide peale.

Eestisse naasmist ei pidanud ta tõenäoliseks. «Võiksin ju minna end Kalev/Cramosse pakkuma, aga seda ma ei soovi. Rock tundis kunagi minu vastu huvi, ent need jutud ei jõudnud ka kuhugi, rohkem siin ju variante pole,» mõtiskles ta.

Sarnaselt Venega pole uueks hooajaks selgust enamikul koondislastel. Avalikkusele on teada vaid nelja mehe lepingud: Rain Veideman jätkab Rakvere Tarvas, Silver Leppik Tartu Rockis, Kristjan Makke Tallinna Kalev/TTÜs. Kristjan Kangur on sõlminud lepingu Itaalia Varesega.

Tagasi üles