Võrkpalliliiga kasvab 11 meeskonnani?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pole võimatu, et algaval hooajal kasvab Balti võrkpalliliiga kahe meeskonna võrra, 11ni. Oma osalemist on kinnitanud Venemaa tugevuselt teises liigas osalev Kaliningradi Dinamo, kes loobub seetõttu osalemast koduses sarjas.

Põhiliselt tulevikulootustest koosnevas klubis võib platsile tulemas näha ka mõnda põhimeeskonnas vähe mänguaega saavat pallurit.
Liiga juhid töötavad selle nimel, et Venemaale reisimine ei tooks endaga kaasa lisaväljaminekuid ning Dinamo kanda jääks külaliste majutuse ja toitlustamisega seotud kulud.

Kui eelmisel hooajal osales kuue Eesti meeskonna kõrval vaid kolm Läti esindust, siis lõunanaabrite leeris käib vilgas tegevus kasvatamaks klubide arvu neljani.
Nimelt lahkusid Ozolnieki Biolarsi paremad mängijad Jelgavasse loodavasse klubisse ning ilmselt järgmine nädal annab vastuse küsimusele, kas Ozolnieki jätkab või mitte. Ükski Leedu meeskond järgmisel hooajal Balti liigas ei osale.

Kui Baltimaade parim klubi Tallinna Selver on uueks hooajaks komplekteeritud, siis ülejäänud jätkavad läbirääkimisi.
Näiteks Tartu Pere Leival veab sel suvel lätlastega viltu. Mõni aeg tagasi allkirjastas Eesti pronksimeeskonnaga lepingu temporündaja Janis Vavers, kuid muutis hiljem meelt ja jätkab Riia Lases.

Eelmisel nädalal olid tartlased kontrahti sõlmimisele lähedal nurgaründaja Andrejs Baburovsiga, kuid eelmisel hooajal Iraani klubis Danesh­gah pallinud 23-aastane ja
192 cm pikkune mees otsustas Eestisse tulekust loobuda.

Julija Mõnnakmäe pikendas lepingut Rootsi liiga pronksise naiskonna Örebroga, neljanda koha saanud Sollentunas jätkab ilmselt Kristiina Raap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles