Vassiljev mängust San Marinoga: närvi ei tohi minna

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljevi sõnul tuleb homses EM-valikmängus San Marino vastu tegutseda rahulikult ja kui kõik ei peaks kohe õnnestuma, siis tuleb jätkata rahulikult oma mängu.

«Tuleb mängida oma mängu ja olla kannatlik. Ei tohi närvi minna ja kõige tähtsam on oma võimalused ära realiseerida. Mäng kestab ju pikalt ning aega on. Oluline on teha õigeid asju,» märkis Vassiljev, et liigset rabistamist tuleb vältida ja mänguplaanist tuleb kinni hoida. «Peame leidma võimalused, et väravad ära lüüa,» lisas ta.

Kolmapäeval viibis poolkaitsja Norra vastu väljakul vaid esimese poolaja, kuid homme on ta enda sõnul valmis mängima ka kõik 90 minutit, kui selline peaks olema peatreener Magnus Pehrssoni soov.

«Kui tervisega on kõik korras, siis võib 90 minutit mängida küll,» rääkis Vassiljev. «Pigem oli minu seis hea kui halb. Mõned pisikesed probleemid olid, kuid ei midagi hullu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles