Kalev/Cramo uus keskmängija võib olla Josh Lomers

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Josh Lomers
Josh Lomers Foto: Baylor

Kalev/Cramo korvpallimeeskond on väga lähedal lepingule uue keskmängijaga, kelleks Postimehe andmetel on Josh Lomers.

Ametlikult pole Kalev/Cramo klubi keskmängija nime avalikustanud. Peatreener Aivar Kuusmaa sõnul on tegemist kevadel NCAA esikaheksasse jõudnud meeskonna keskmängijaga, kel pikkust 212 cm ning möödunud hooajal teenis ta mänguaega keskmiselt 20 minuti ringis.

NCAA veerandfinaalides kaotusega leppinud meeskondade hulgas klapib selle kirjeldusega kõige rohkem just 23-aastane Lomers. Viimased neli aastat pallis Lomers Baylori ülikoolis, visates seal keskmiselt 6,6 punkti ja hankides 3,7 lauapalli. Väljakul viibis ta keskmiselt 17,3 minutit, mis on tema ülikoolikarjääri parim näitaja. Suvel proovis ta kätt ka NBA suveliigas.

Kalev/Cramo esindaja sõnul käivad keskmängijaga läbirääkimised ning enne lepingu sõlmimist ei soovitud ajakirjandusele midagi kinnitada ega ümber lükkata. Kinnitust sai aga see, et kokkuleppele ollakse tõesti väga lähedal.

Tagasi üles