Eesti Rahvuste krossi koondisesse kuuluvad Leok, Rätsep ja Krestinov

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Karli Saul

Eile oli viimane tähtaeg anda üles soolotsiklite Rahvuste krossi meeskonnad. Tänavune Rahvuste kross sõidetakse USAs Thunder Valley rajal ja Eesti koondisesse kuuluvad Tanel Leok, Priit Rätsep ja Gert Krestinov.

Valik oli kõike muud kui lihtne, eile üles antud meeskonnas sõidab Leok MX1 klassis, Rätsep MX2 klassis ja Krestinov Open klassis.

«Tanel ja Gert on tänavu MX1 klassi MM-sarjas punkte saanud mehed, see tagas neile kohad koondises klassides MX1 ja Open. MX2 klassis on tänavu vanusepiiranguks 23 eluaastat ja selle tõttu sai selle koondise koha Priit Rätsep, kes on hetkel Tridens Eesti motokrossi meistrivõistlustel MX2 klassi liider ja sai MX2 klassi Euroopa meistrivõistluste etapil Saksamaal viienda koha,» kommenteeris Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni peasekretär Veiko Biene. «See on esialgne koondise koosseis, vajadusel saab seda veel muuta, viimane hetk selleks on Rahvuste krossi nädalavahetusel enne tehnilist komisjoni.»

Tänavune Rahvuste kross sõidetakse 26. septembril Thunder Valley rajal. Rada valmis 1999. aasta juunis ja 2005. aasta juulikuus peeti seal esmakordselt AMA Pro Motocross National sarja etapp ja 2008. aastal sai Thunder Valley esimeseks rajaks, kus AMA Pro Motocross National etapp peeti õhtul prožektorite valguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles