Piltuudis: Eesti koondise tugitala poseeris Saksamaa väljaandele omapärase välimusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail.
Mait Patrail. Foto: Liis Treimann

Eesti käsipallikoondise üks liidritest Mait Patrail pole vigastuse tõttu saanud mitu kuud käsipalli mängida ning selgitas Saksamaa väljaandele Bild tehtud foto taustal, et ta pole sellest ajast ka juukseid ega habet lõiganud.
 

Saksamaa käsipalli kõrgliigas Hannover-Burgdorfi meeskonnas mängiv Patrail vigastas möödunud aastal õlga ja käis septembris operatsioonil. Senimaani lõikusest taastuv Eesti koondislane on vigastuspausist alates kasvatanud juukse- ja habemepahmakut, mis nüüdseks on juba üsna aukartust äratavad.

«Ma ei ole septembrist ehk vigastuse saamisest alates juuksuri juures käinud. Ajan juuksed maha siis, kui saan jälle mängida. Loodetavasti juhtub see varsti,» rääkis Patrail Bildile, lisades, et loodab taas väljakule pääseda märtsikuus.

Patraili ajutine imidž ei ole mehe enda sõnul ülellia meelepärane tema tüdruksõbrale Annale. «Talle ei meeldi habe ja tahab, et ma selle võimalikult kiiresti maha ajaks,» mainis Patrail.

Praegu treenib Patrail füsioterapeudi Matthias Warncke käe all ligikaudu 4-5 korda nädalas.

Vaata Bildi avaldatud pilti Patrailist siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles