Eestisse tuleb võistlema motokrossilegend Stefan Everts!

Oliver Lomp
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Everts
Stefan Everts Foto: motousa.com

9. oktoobril Kose krossirajal sõidetav heategevuskross «Tanel Leok ja sõbrad» hiilgab tänavu eriti nimekate motokrossimeestega. Starti tuleb teiste hulgas kümnekordne maailmameister Stefan Everts.

Heategevuskrossi korraldajad kinnitasid, et soovivad tänavu teha üritust tunduvalt suuremana, kui ta seda oli eelmisel aastal. Nii ongi võistlus omandanud tänaseks hoopis teised mõõtmed ja kutsutute hulka kuulus teiste seas Stefan Everts, kes pole Balti riikides varem startinud.

«See, et Stefan Everts tuleb Eestisse sõitma on minu hinnangul väga kõva sõna ja annab kogu üritusele hoopis teised mõõtmed. Kuna olen juba mitmeid aastaid osalenud tema enda heategevuskrossil, oli lihtsam temaga saada kokkulepet Eestis võistlemise osas. Oleme temaga sellel teemal aasta jooksul mitmel korral rääkinud, tema suhtumine sellesse võistlusesse on väga positiivne ja ta ootab huviga Eestisse tulekut,» kommenteeris Leok.

Heategevuskrossi tulud lähevad läbi õnnetuse liikumispuude saanud laste toetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles