Zenjov asub ründama Dortmundi väravat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (rohelises) Lvivi Karpatõ särgis.
Sergei Zenjov (rohelises) Lvivi Karpatõ särgis. Foto: Lvivi Karpatõ

Täna õhtul tehakse Eesti jalgpalli ajalugu, kui tugevas Euroopa liigas asuvad korraga võistlustulle kahe meie koondislase koduklubid.

Sergei Zenjov ja Lvivi Karpatõ võõrustavad sakslaste Dortmundi Borissiat ning Ragnar Klavani tööandja AZ Alkmaar asub kodustaadionil heitlusse Moldova meeskonnaga FC Sheriff.

Viimasel ajal head hoogu näidanud Zenjov alustab tõenäoliselt ka tänast kohtumist algkoosseisus. «Vorm püsib ning tunnen, et treener usaldab mind. Arvatavasti saan ikka kohe mängu,» sõnas Zenjov. «Kuigi vastased on Euroopa liigas tugevad, siis tahaks kõigi vastu punkte teenida, selles ei ole midagi võimatut.»

Kui Karpatõle oleks tugevas konkurentsis kindlasti iga punkt korralikuks tulemuseks, siis Alkmaar peaks jõuvahekordi arvestades sihtima kindlasti edasipääsu järgmisesse ringi.

«Vaadates alagruppi, siis esimene mäng on kindlasti selline, kus peame saama hea tulemuse,» rääkis Klavan, kes on sarnaselt Zenjovile olnud sel hooajal oma klubis kindel põhikoosseisu mängija. «Vastased on meil sellised, kellega on võõrsil kindlasti raske mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles