Tõnu Endrekson pääses siiski MMile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endrekson Portugali EMil.
Tõnu Endrekson Portugali EMil. Foto: Fred Killing

Kuigi veel augusti lõpus tundus sõudja Tõnu Endreksoni  osalemine Uus-Meremaal peetaval MMil ülimalt ebatõenäoline, siis tänu Portugali EMi viiendale kohale sõidab mees siiski hooaja tähtsaimale tiitlivõistlusele.

Eesti sõudeliidu peatreeneri Jaan Tultsi sõnul avaldas Endrekson ise soovi MMil osaleda.

Ainus mure on see, et paadid pandi Uus-Meremaa poole teele juba 20. augustil. Kuna ühepaadil võistleva Endreksoni osalemine polnud siis veel kindel, ei pandud talle Uus-Meremaale ka paati teele. Seega tuleb leppida kohapeal saadud paadiga.

Kuidas see aga Endreksonile sobida võiks, pole kindel. «Paraku pole võimalik tagantjärele talle oma paati saata. Kui on kindel, et saame talle kohapealt hea paadi, siis võistleb Tõnu kindlasti. Ütleme nii, et 85-protsendilise tõenäosusega ta MMil stardib. Pilet on talle juba ära tellitud!» rääkis Tults ja lisas: «Tõnu ütles, et vorm on tõusuteel. Ta ise avaldas soovi MMil startida, tunneb, et kindlus on olemas. Iseasi muidugi, kuidas ta seal ajavahega kohaneda suudab. Oleme arvestanud nii, et Uus-Meremaale jõuavad poisid 21. oktoobril.»

Uus-Meremaa MM algab 31. oktoobril ja kestab 7. novembrini. Lisaks Endreksonile saadetakse Uus-Meremaa MMile ka paarisaeruline kahepaat, kus istuvad Kaspar Taimsoo ja Allar Raja, kes kindlustasid oma koha juba hooaja viimasel MK-etapil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles