Myles ei liitu Kalev/Cramoga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Anthony Myles
Anthony Myles Foto: Eurobasket

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna jaoks peitus eilses päevas nii head kui halba – Eesti meistriliigas saavutati Rapla Piimameister Otto üle kohustuslik võit 84:78, ent samas sai selgeks, et suure tõenäosusega ei liitu meeskonnaga ameeriklane Anthony Myles.


Kalev/Cramo juhtkonnal oli info, et Kreekas Ilysiakose tiimis lepingutingimustega rahulolematu ameeriklasest keskmängija on sobiva pakkumise korral valmis lahkuma. Pühapäeval käis aga Myles Kreeka liiga esimese vooru kohtumises platsil ning see on kalevlaste hinnangul märk, et ta jõudis senise koduklubiga kokkuleppele.

«Midagi pole parata – õhtul võtan jälle ühe mängija video ette ja hakkan seda uurima,» sõnas Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa. Endiselt on Eesti ühe eliitklubi vaateväljas ka kuu lõpuni Poola liigas osaleva Czarni Slupskiga seotud Bryan Davis. Otsus langetatakse ilmselt nädala lõpuks.

Eilne kohtumine Raplaga tekitas Kuusmaas samuti kahesuguseid emotsioone. «Vahepeal näitasime sellist mängu, millega võiks jõuda Balti liiga nelja tugevama hulka, samas olime aga Raplaga ühel tasemel. Kõikumine oli tohutu,» tõdes ta.

Pärnu oli eile lähedal magusale võidupunktile. Viimase veerandaja keskel juhtisid nad Valga CKE Inkasso ees juba kaheksa punktiga, ent viimasel minutil lubati valgalaste keskmängijal, eile 32 punkti ja 15 lauapalli kogunud Anthony Brownil korvi all mürgeldada ja 11 sekundit enne lõppu ka võidukorviks palli pealt sisse suruda – 89:88 Valgale.

Tagasi üles