Mercedese juht: Hamilton ja Vettel astuvad tõeliste legendidega samale pulgale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton.
Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osaleva Mercedese meeskonna juht Toto Wolff väitis, et Lewis Hamiltoni ja Sebastian Vetteli rivaalitsemine saab sama legendaarseks kui kunagine Nigel Manselli ja Ayrton Senna vastasseis.

Viimati Sotši etapil võidutsenud Hamiltoni jaoks oli see 42. etapivõiduks ning sellega kerkis ta enim etapivõite kogunud sõitjate edetabelis Vetteli kõrvale kolmandale kohale. Kuigi sel hooajal on Hamiltoni peamiseks konkurendiks olnud tema tiimikaaslane Nico Rosberg, siis Mercedese juht Wolff usub, et järgmisel hooajal võib Ferrari olla paremas hoos ning kahe kange sõitja vastasseis võib muutuda sama legendaarseks kui oli 1990. aastate alguses legendaarsete Senna ja Manselli rivaalitsemine.

«Nad on mõlemad sõitmas heade autodega ja sellest võib saada üks spordi suurimaid vastasseise - just seetõttu, et nad on erinevates tiimides,» väitis Wolff.

«Me arvame, et nad on järgmisel aastal väga tugevad. Nad näitasid juba varem häid esitusi ja Sotši etapi lõpus oli näha, et Sebastianil on autol hea kiirus ja head rehvid. Nad on grupp häid inimesi koos väga hea autoga, nii et me ootame väga järgmist aastat, et nendega võistelda,» lisas Wolff.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles