Super Bowl jäi taas vaid unistuseks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Cincinnati Bengalsi fännid
Pettunud Cincinnati Bengalsi fännid Foto: SCANPIX

AMEERIKA JALGPALL. Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals jätkas Eesti aja järgi pühapäeva varahommikul masendavat seeriat: viiendat aastat järjest lõppes nende NFLi hooaeg pärast play-off’i avaringi. Seekord tunnistati tugevas vihmas Pittsburgh Steelersi paremust 16:18.

Vigastuse tõttu mängu kõrvalt vaadanud Bengalsi põhimängujuht Andy Dalton nimetas aastat pettumuseks. Kurvalt lõppes ka Hundi hooaeg, sest temagi jäi hooaja viimasest mängust eemale. Viis korda järjest oli Hunt koosseisu arvatud, kuid play-off’is eelistati eestlasest äärekaitsjale Will Clarke’i.

Daltoni sõnul loeb Ameerika jalgpallis vaid finaali ehk Super Bowli võit. «Alati, kui me ei mängi Super Bowlil, oleme pettunud. Keegi ei mängi seda mängu selle nimel, et play-off’is üks võit saada. Keegi ei mängi seda mängu selleks, et teha ilus põhihooaeg. Seega on loogiline, et finaalist välja jäämine valmistab alati pettumust,» ütles Dalton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles