Saalihoki koondise peatreener: mehed mängisid meeskondlikult

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti saalihokikoondise pressikonverents. Marek Õige, Argo Kungla, Oskar Salm.
Eesti saalihokikoondise pressikonverents. Marek Õige, Argo Kungla, Oskar Salm. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti meeste saalihokikoondis alistas koduse MM-valikturniiri avamängus 9:1 (2:0, 3:1, 4:0) Hollandi, kusjuures kõik Eesti üheksa tabamust sündisid erinevate mängijate käe läbi.

Värava said kirja Tanel Kasenurm, Rando Kramm, Victor Öberg, Patrik Kareliusson, Patrik Markus, Rein Kivi, Jaanus Kase, Andreas Wöiduma ja Fredy Maalt. Eesti parimaks mängijaks valiti Patrik Markus, väravavaht Marek Õige tõrjus 14 pealeviset.

Peatreener Argo Kungla jäi hoolealustega rahule. «Mehed mängisid meeskondlikult ja igas viisikus mängisid korraga viis meest, mitte ainult kaks või kolm, kes omavahel väravaid löövad või söödavad. See on väga positiivne, et kõik olulised väravaviskajad täna käe valgeks said,» rääkis Kungla.

Neljapäeval kohtub maailma edetabeli 8. meeskond Eesti pingereas 23. kohal paikneva Austriaga, kes alustas valikturniiri 1:23 kaotusega kahekordsele maailmameistrile Soomele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles