Klandorf: usun, et toimus rünnak meie meeskonnale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist. Foto: Margus Ansu

Postimees kirjutas tänases lehes, et kriminaalsed ringkonnad püüdsid avaldada mõju neljapäeval korvpalli Eesti meistriliigas peetud kohtumise TLÜ/Kalev – Kalev/Cramo mängu lõpptulemusele.

Eesti Korvpalliidu president Jüri Ratas kinnitas, et ärevaks tegev info jõudis nendeni ühe meeskonna peatreeneri kaudu. Kuigi ta ei täpsustanud, kummast peatreenerit käib jutt, oli Postimehe andmetel selleks TLÜ/Kalevi peatreener Kalle Klandorf. Postimehel ei õnnestunud Klandorfi eile tabada, kuid Kalevi treener andis oma kommentaari tänastele ETV spordiuudistele.

«Usun, et toimus rünnak väljastpoolt meie meeskonnale. Usun, et rünnaku juured on välismaal, proovisid suhelda meiega välismaalased, aga arvan, et see ei õnnestunud neil,» vahendab ERR Sport Klandorfi sõnu. «Ma ei tahaks nimesid siin öelda, see jääb esialgu meie ja korvpalliliidu teada. Vaatame, mis esmaspäeval edasi saab. Meeskondadel on koosolekud peetud, kus rääkisime asjadest ja praegu tundub, et mehed seisavad tublisti oma asja eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles