Eestit esindab jalgpalli EMi finaalis 9-aastane Olga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Simagina.
Olga Simagina. Foto: Aron Urb

Täna Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis toimunud McDonald’s «Saada staar staadionile!» jalgpallipäeva tulemusena selgus UEFA EURO 2016 staarisaatja programmi võitja. Sadade osavõtjate seast osutus väljaloosituks 9-aastane Olga Simagina, kes esindab Eestit juulikuus Pariisis toimuval jalgpalli EMil ja saadab finaalmängul ühe jalgpalluri staadionile.  

Jalgpallipäeva võitnud Olga on pärit Narvast ja käinud jalgpallitrennis juba 2,5 aastat. EMi finaalis sooviks ta kõige rohkem staadionile saata Ronaldot. Olgat saadab Pariisi reisil tema ema Maria, kes tuli jalgpallipäevale oma sõbranna soovitusel. «Olen üliõnnelik! Unistasime Pariisi EMile minekust väga ja ei suuda uskuda, et see juhtus! Üritus oli tõeliselt tore ja päev lõppes meie jaoks suurepäraselt. See on rõõmupäev tervele meie perele, kodus juba tähistatakse,» rõõmustas ta.

Jalgpallipäeval osales mitusada 6-10-aastast last, kellel tuli koos vanemaga sooritada erinevaid mängulisi ülesandeid. Päeva võitja selgitati välja loosi teel ja ürituse peahind hõlmab kõik-hinnas reisipaketti Pariisi ühes EM-i priipääsmetega nii lapsele kui teda saatvale vanemale. Jalgpallipäeva aitasid korraldada Eesti Jalgpalli Liit ja Martin Reimi Jalgpallikool.

McDonald’s korraldab staarisaatja programmi alates 2002. aastast ja selle aja jooksul on ligemale 4000 last üle maailma saanud võimaluse kohtuda oma jalgpalli-iidolitega. 2014. aastal võitis «Saada staar staadionile!» programmi toona 6-aastane Lukas Elo, kes esindas Eestit Brasiilias Rio de Janeiros toimunud MM-i poolfinaalis ja saatis staadionile Argentiina kaitsja Pablo Zabaleta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles