Video: Kalju äärekaitsja kostitas Narva Transi efektse käärlöögiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Mööl.
Karl Mööl. Foto: Eero Vabamägi

Jalgpalli Premium liiga kohtumises Narva Transi ja Nõmme Kalju vahel lõi senise hooaja ühe efektsema värava Kalju äärekaitsja Karl Mööl, kes saatis kohtumise 5. minutil palli Transi võrku ilusa käärlöögiga.

Mööli tabamus viis Kalju 1:0 juhtima, kuid teisel poolajal vastas Rizvan Umarov ja mäng lõppes 1:1 viigiga. Kalju pidi seejuures peaaegu terve teise poolaja mängima kümnekesi, sest Narva sõideti vaid kahe klubis treenitud mängija ehk KTMiga. Algkoosseisu kuulunud Andre Järvat asendas poolajal Erik Listmann, kes sai aga kohe teise poolaja alguses rängalt vigastada. Kuna reeglite järgi peab kogu aeg platsil viibima vähemalt üks KTM, Kaljul aga rohkem selle klausli alla mahtuvaid mehi pingilt väljakule saata polnud, mängitigi lõpuni ühemehelises vähemuses.

Kaljule piisas siiski viigipunktist, et tõusta taas liigatabelis liidriks. Neil on 31 punkti nagu ka Tallinna Levadial, ent parem väravate vahe annab eelise Kaljule. Kolmas on 30 punktiga Infonet, neljas 24 punktiga tiitlikaitsja Flora. Trans on kogunud 14 punkti ja on seitsmendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles