Rahvusvaheline meedia valinuks parimaks Sneijderi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder.
Wesley Sneijder. Foto: SCANPIX

Kui maailma parima jalgpalluri oleks valinud rahvusvaheline meedia, võitnuks auhinna Milano Interiga Itaalia liiga ja Meistrite liiga võitnud ning Hollandi koondisega MMi finaali jõudnud Wesley Sneijder.
 

Sneijder kogus meedia arvestuses 7,70 protsenti häältest. Teine olnuks FC Barcelona hispaanlane Andres Iniesta (7,53 protsenti) ja kolmas Iniesta klubi- ja koondisekaaslane Xavi (5,96). Maailma parimaks jalgpalluriks valitud Messi kogus neljandana 4,38 protsenti häältest.

Jalgpallikoondiste kaptenid ja peatreenerid pidasid aga maailma parimaks just Messit, kes kogus vastavalt 8,55 ja 9,72 protsenti häältest. Kaptenid andsid Iniestale ja Xavile vastavalt 4,44 ja 5,17 ja peatreenerid 5,39 ja 5,34 protsenti häältest.  Meedia poola parimaks hääletatud Sneijder kogus kaptenitelt 3,79 ja peatreeneritelt 3 protsenti häältest.

Eesti meedia esindaja Margus Luik pani esimeseks Sneijderi, teiseks Uruguay koondise eest MMil säranud Diego Forlani ja kolmandaks Xavi. Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli hääletas esikohale Forlani, kellele järgnesid Iniesta ja Messi. Eesti koondise kapten Raio Piiroja märkis esimeseks Forlani, teiseks Iniesta ja kolmandaks Messi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles