Rehemaa: Libereci MMi eelse vormi saavutamine pole võimatu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa
Aivar Rehemaa Foto: Toomas Huik

Otepää MK-etapil oma tänavuse hooaja parima stardi teinud ja 17. koha (+1.06,7) saanud Aivar Rehemaa oli pärast sõitu positiivne ja uskus, et kuu aega on piisav, et Oslo MMiks heasse vormi jõuda.

«Ma ei ole Otepääl tavaliselt kunagi hästi võistelnud. Libereci MMi hooajal olin siin alles 34. Siin on väga raske rada ja kui siin sõita kannatab, siis pole seisundil järelikult viga,» sõnas Rehemaa, kes Libereci MMil sai vabatehnikamaratonil 10. koha. «Usun, et sama heasse vormi jõudmine pole võimatu. Pean lihtsalt õigeid otsuseid tegema.»

Rehemaa ei osanud öelda, kuidas tema hooaeg edasi läheb. «Pean treeneritega pärast tänast läbi rääkima ja siis otsustame, kus ma veel enne MMi võistlen. Tunnen praegu, et annan iga võistlusega endast väga palju ära ja ehk oleks targem hoopis tugevalt treenida. Midagi me veel otsustanud aga pole,» sõnas Rehemaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles