Liiga suurimaks punktitoojaks kerkinud Venno kordas hooaja punktirekordit

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno rünnakul.
Oliver Venno rünnakul. Foto: Facebook

Oliver Venno koduklubi Ankara Maliye Milli Piyango pidi Türgi kõrgliigas vaatamata eestlase suurepärasele etteastele leppima kaotusega, mis tabelisse punktilisa ei toonud. Eesti koondislane kordas eilses mängus oma hooaja punktirekordit.

Koduväljakul mänginud Ankara Maliye Milli Piyango võitis eelmise hooaja teise meeskonna Istanbuli BBSK vastu ühe geimi, kuid 1:3 (-19, 18, -18, -16) kaotusest võõrustajatel siiski pääsu ei olnud. Rünnakul suurepärast 60-protsendilist efektiivsust näidanud Oliver Venno lõi kodupubliku ees 42-st tõstest punktiks koguni 25 ja lisas neli pallinguässa, jäädes mängu parimana 19 punktiga plussi. Üleplatsimängijana 29 punkti kogunud eestlane kordas sellega oma hooaja punktirekordit, kirjutas volley.ee.

Turniiritabelis tosina võistkonna hulgas seitsmendaks langenud Maliye Milli Piyango läheb järgmisena 3. detsembril vastamisi linnarivaali ja Venno eelmise koduklubi Ziraat Bankasiga, kes on tabelis teisel kohal. Eilne vastane Istanbul paikneb kolmandal kohal. Individuaalses edetabelis on Venno 168 punktiga Türgi kõrgliiga suurim punktitooja. Eestlane juhib 19 ässaga ka servijate tabelit.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles