Kimi Räikkönen näitas parimat minekut

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen näitab Kanadas head kiirust.
Kimi Räikkönen näitab Kanadas head kiirust. Foto: Graham Hughes/AP/Scanpix

Kanada vormel-1 etapi kahe esimese vabatreeningu peale sõitis parima aja välja Ferrari piloot Kimi Räikkönen, kes näitas parimat minekut teisel vabatreeningul. Soomlane läbis Gilles Villeneuve’i nime kandval ringrajal ühe ringi ajaga 1.12,935.

Teisel vabatreeningul järgnesid Ferrari piloodile Mercedese rooli keerav Lewis Hamilton (+0,215) ning tiimikaaslane Sebastian Vettel (+0,265).

Esimese vabatreeningu võitis Hamilton (1.13,809). Kolmekordsele maailmameistrile järgnesid esimesel vabatreeningul Vettel (+0,198) ning tiimikaaslane Valtteri Bottas (+0,237).

«Ferrarid tunduvad sel ringrajal väga kiired. Tipus on rebimine praegu väga tihe,» tunnistas Hamilton Reutersi vahendusel. «Mulle tundub, et oleme praegu ikkagi veel veidike tagaajaja rollis.»

Kanada vormel-1 etapi eel hoiab Vettel MM-sarja üldarvestuses 129 punktiga liidrikoha. Hamilton on 104 silmaga teine, Bottas 75ga kolmas ja Räikkönen 67ga neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles