Blogi: Kaia Kanepi pääses USA lahtistel põhiturniirile

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kaia Kanepi jõudis USA lahtiste tennisemeistrivõistluste põhitabelisse, kui alistas kvalifikatsiooni viimases kohtumises Taiwani tennisisti Su-Wei Hsieh 6:2, 6:4. 

Viimati mängis Kanepi Ameerika lahtiste põhiturniiril kaks aastat tagasi, kui jõudis teise ringi, kaotades Elina vitolinale 3:6, 4:6. Oma karjääri parimal ookeanitagusel turniiril jõudis Kanepi 2010. aastal veerandfinaali, kui kaotas venelanna Vera Zvonarevale 3:6, 5:7.

Nõnda on US Openil kaks Eesti naistennisisti: lisaks Kanepile mängib põhitabelis elus esimest korda aasta viimaseks suure slämmi turniiriks asetuse saanud Anett Kontaveit, kes on 26. paigutusega. Vaata loosimist ning näed, kellega eestlannad kohtuvad!

ENNE MÄNGU:

Maailma edetabelis 101. kohale langenud Su-Wei Hsieh sai kvalifikatsiooniturniiriks parima paigutuse, pika võistluspausi järel taas tennisekarussellile naasnud Kanepi on 420. kohal.

Kanepi ja Hsieh on omavahel varem kohtunud kaks korda. 2010. aastal Cincinnatis oli kõvakattega turniiril Hsieh parem 6:4, 1:6, 6:2. 2015. aastal Wimbledonis jäi peale Taiwani tennisist 6:1, 6:4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles