Eesti koondislase koduklubi peatreener kakles Soome restoranis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SJK ridades mängiv Mihkel Aksalu koos meeskonnakaaslastega karikavõitu tähistamas. Brian Page on oranži dressiga treeneritest paremalt kolmas mees.
SJK ridades mängiv Mihkel Aksalu koos meeskonnakaaslastega karikavõitu tähistamas. Brian Page on oranži dressiga treeneritest paremalt kolmas mees. Foto: Seinäjoen JK / Facebook

Soome kõrgliigas mängiva Seinäjoki jalgpalliklubi peatreener Brian Page peab kohtu ette astuma, kuna kostitas restoranikakluses teist meest rusikahoobiga.

Šotlane Page sattus tüli keskmesse juba aasta eest, kuid nüüd jõudis asi lõpuks kohtusse, vahendab Soome väljaanne Ilkka. Ehkki prokurör Jarmo Sarin ei soostunud Ilkkale täpsustama, milles süüdistus seisneb, on ajalehe andmetel tegu juhtumiga, kus Page lõi rusikaga teist meest. Kolmapäeval pidanuks juhtum Pohjanmaa ringkonnakohtus arutusele tulema, kuid Page ei ilmunud istungi ajaks kohale ja keeldus ka Ilkkale kommentaaride andmisest.

Page töötab SJKs treenerina alates eelmisest aastast. Koos Toni Lehtineniga peatreeneri kohta jagama edutati ta tänavu septembris, kui senine juhendaja Jose Manuel Roca vallandati. MTV Spordi teatel võtab Page'ilt peatreeneri koha varsti üle Tommi Kautonen.

SJK ridades mängib alates 2013. aastast Eesti koondise esiväravavaht Mihkel Aksalu, kes on meeskonna kapten ja tuli SJKga 2015. aastal ka Soome meistriks. Tänavu on SJK liigatabelis viiendal kohal, ent ühe vähempeetud mängu juures lahutab neid teisest kohast vaid viis punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles