Alar Varrak hea mängu teinud uuest leegionärist: hoiaksin esialgu tagasihoidlikku joont

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BC Kalev/Cramo alistas täna Ühisliigas Astana 83:73 ning teenis tabelisse hooaja esimese võidu. Kalevi uus mees Isaiah Briscoe viskas 20 mänguminutiga 20 punkti (visked 7/11) ning oli pärast kohtumist oma debüüdiga rahul.

«Tegin terve nädala tööd. Ütlesin juba tulles, et tahan kõvasti mängida ning teenida meeskonnale olulisi võite. Kaaslased aitasid mul kohaneda ning kindlust leida,» ütles Briscoe Kanal 12 otse-eetris antud intervjuus.

Kalevi peatreener Alar Varrak sõnas ameeriklase kohta, et tema hoiaks esialgu pigem tagasihoidlikku joont. «Vastane ju ka ei tundnud teda veel,» rahustas Varrak korvpallisõpru.

«Et ta on andekas, teadsime kõik. Aga korvpall ei koosne ainult andekusest. Vaatame, kuidas ta edaspidi meeskonnale mängib, treeningutel ja üldse väljaspool väljakut käitub. Aga jah, oma andekust tõestas ta täna küll.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles