Inglismaal tantsivad kõik Manchester City pilli järgi

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võtme-episood. Käimas on kohtumise 86. minut, kui Manchester City väravavaht Ederson tõrjub paari sekundi jooksul järjest Romelu Lukaku ja Juan Mata lähilöögid ning säilitab meeskonna 2:1 eduseisu.
Võtme-episood. Käimas on kohtumise 86. minut, kui Manchester City väravavaht Ederson tõrjub paari sekundi jooksul järjest Romelu Lukaku ja Juan Mata lähilöögid ning säilitab meeskonna 2:1 eduseisu. Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters

Mis sellest Saksamaa Bundesligast ikka vaadata. Ette teada, et Müncheni Bayern võidab. Ja egas Itaalia Serie A parem ole, Torino Juventusele võib meistritiitli juba ette ära anda. Nagu ka Prantsusmaal Pariisi Saint-Germainile.

Aga Hispaania on ju ometi põnev ja tugev? Noh, jah, aga pingevaba ju, sest kaks kanget ehk FC Barcelona ja Madridi Real on kõigist teistest, erandiks Madridi Atletico, sedavõrd palju üle, et võidavad umbes 70% mängudest, mida pole huvitav vaadata. Aga vot meil Inglismaal, vot siin on hoogne ja pingeline kõrgliiga, kus makstakse kõige paremat palka ja kus tiitlipretendente on vähemalt kuus!

Just selline on aastaid olnud Inglismaa jalgpalli kõrgliiga advokaatide kaitsekõne, mis on valla lastud puhkudel, kui mandri-Euroopa tegelased kehvadele tulemustele Meistrite liigas viidates Premier League’i taset tögavad. Sel sügisel on kõik teisiti - Inglismaa klubide tulemused Meistrite liigas on hiilgavad (kõik viis esindajad pääsesid alagrupist edasi ja osalevad tänasel kaheksandikfinaalide loosimisel), aga tabel on igavamast igavam, sest Manchester City edu Manchester Unitedi ees on pärast eilset 2:1 võitu juba 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles