Mourinho nöökis Kloppi kallal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Jose Mourinho.
Jürgen Klopp ja Jose Mourinho. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskond soetas 84 miljoni euro eest keskkaitsja Virgil van Dijki. Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho ei jätnud võimalust kasutamata ja nöökis kolleeg Jürgen Kloppi kallal. 

2016. aasta suvel maksis Manchester United 105 miljonit eurot poolkaitsja Paul Pogba eest, mille järel jagas kommentaare ka Liverpooli peatreener Klopp, kelle sõnul olid mängijate hinnad tõusnud müstiliselt kõrgeks. Sakslane rääkis, et kui midagi ei muutu, teeb tema jalgpalliga lõpparve.

Nüüd, kui Liverpool maksis maailma kalleima kaitsja eest 84 miljonit eurot, ägestus ajakirjanikega suheldes Mourinho, kes soovitas neil meenutada Kloppi sõnavõttu. «Mina teie asemel küsiksin temalt aastataguste kommentaaride kohta,» sõnas Mourinho.

«Nad teevad, mida tahavad ja mina pole õige inimene seda kommenteerima,» jätkas portugallasest loots. «Reaalsus on selline. Kui nad tõesti tahavad kindlat mängijat, siis nad maksavad sellise rahasumma, sest just selliseks on mängijateturg kujunenud,» hindas Mourinho erinevaid üleminekuid laiemalt, mitte ainult Liverpooli viimast suurtehingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles