Võitjale viie minutiga kaotanud Northug keeldus kommentaaridest (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: ALESSANDRO TROVATI/AP

Norra olümpiakoondisest võivad Pyeongchangi olümpiamängudel välja jääda kaks legendi: murdmaasuusataja Petter Northug ja laskesuusataja Ole Einar Bjørndalen. Kui Bjørndalenil läks Oberhofi MK-etapp aia taha (sprindis 52. koht, jälitussõidus 36.koht), siis Northugit ei lastud Tour de Skil võistelda ning ta pidi võimeid testima Piteå kontinentaalkarikaetapil. Seal leppis ta aga alles 48. kohaga, kaotades võitnud Mattis Stenshagenile suisa viie minutiga.

Northug keeldus seejärel nii Norra kui Rootsi väljaannete ajakirjanikega rääkimast, kuid NRK sai kommentaarid norralase treenerilt Stig Rune Kveenilt, kes Rootsis kohapeal polnud.

«See on halb tulemus, aga ta saab kodustel meistrivõistlustel startida,» sõnas Kveen. Kas olukord teeb murelikuks? «Mida ma peaksin ütlema? Vaatame, kuidas läheb?»

Norra suusakoondise peatreener Vidar Løfshus kinnitas, et Northugil on veel kaks võimalust. Lisaks Norra meistrivõistlustele saab Northug startida Planica MK-etapil. «Ootame talt head tulemust ja olümpiavormi.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles