Ott Tänak valiti Monte Carlo ralli üllatajaks (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Toyota GAZOO Racing

WRC-sarja kodulehekülg tõi pärast hooaja esimest etappi, Monte Carlo rallit välja neli märksõna ning mõistagi saab kiita ka Ott Tänak, kes sai oma Toyota-debüüdil teise koha. 

Tänak valiti ralli suurimaks üllatajaks, põhjendusega: «Muidugi näitas Ott juba 2017. aastal suurt potentsiaali, aga see, kui kiiresti saarlane uue keskkonnaga kohanenud on ning Yarisest välja pigistatud kiirus on šokeerinud mitmeid eksperte. Sealhulgas tiimipealik Tommi Mäkineni, kes tunnistas avalikult, et on «väga, väga, väga üllatunud.»»

Parimaks rallipiloodiks valiti ralli võitnud M-Sporti piloot Sebastien Ogier, ralli võtmekohaks esimene kiiruskatse Thoardist Sisteroni ning unustamisväärseks kogemuseks Hyundai esisõitja Thierry Neuville'i ebaõnn just tollelsamal esimesel katsel, kui pärast spinni kogunes belglasel ajakaotust ligi neli minutit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles