Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ÜLEKANDED

KANAL 12 ja POSTIMEES

16.00 Eesti – Portugal (tennise Fed Cup)

SPORT.POSTIMEES.EE

20.00 Tartu – Rakvere VK (võrkpalli Balti liiga)

AUTORALLI

Hyundai tuleb Rally Estoniale

Esimene MM-sarja tehasemeeskond teatas, et tuleb võistlema 13.–15. juulini peetaval Rally Estonial. Koostöös Eesti esindusralli uue nimisponsori Shelliga toob Hyundai tiim starti ühe oma i20 WRC võistlusmasina, mille rooli istub Uus-Meremaa ralliäss Hayden Paddon (pildil).

«Olen seda võistlust jälginud juba mitu aastat ja Eesti teede iseloom, kiired ja hüpetega ning voolavate, seotud kurvidega, need on minu lemmikolud. Saame võistlusolukorras teha hea testi enne Soome MM-rallit. Mul on hea meel, et saame tuua Eestisse oma kiire WRC auto ja sellega pakkuda publikule korralikku vaatemängu,» sõnas Paddon Rally Estonia pressiteate vahendusel.

Mullu vaheaastat pidanud Rally Estonia on tänavu võtnud sihiks meelitada starti vähemalt ühe sõitja igast WRC-tiimist. «Töö käib,» tõdeb üks peakorraldajatest Tarmo Hõbe. Meeskondadega on juba kuid suheldud, kuid enne keskendusid tiimid hooaja avastardile Monte Carlos. Edasi võiks rohkem aega jääda läbirääkimisteks ning Eesti esindusralli korraldajad loodavad, et Hyundai jah-sõna mõjub ka teistele tiimidele präänikuna. Enim loodetakse koduradadel kihutamas näha Toyota roolis Ott Tänakut.

Porzingise hooaeg läbi

Läti nimekaim korvpallur Kristaps Porzingis kukkus New York Knicksi 83:103 kaotusmängus Milwaukee Bucksiga pärast pealtpanekut nõnda õnnetult, et rebestas vasaku jala põlvesidet. Vigastus lõpetas mehe hooaja.

Ostapenkole üllatuskaotus

Tallinnas peetaval Fed Cup turniiril kaotas Jelena Ostapenko (WTA 6.) üllatuslikult Cagla Büyükakcayle (WTA 161.) 6:3, 2:6, 6:3, kuid Läti alistas siiski 2:1 Türgi. Täna tuleb väljakule ka Portugaliga kohtuv Eesti koondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles