Spordi lühiuudised

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TSITAAT

Mina seda pa**a ei usu! Kui ta oli 40-kraadise palavikuga haiglas, poleks ta olümpial nii heas vormis olnud. Pakun, et ta tegi kodus lihtsalt trenni.

Norra murdmaasuusataja Emil Iversen seadis Pyeongchangis neli medalit võitnud Aleksandr Bolšunovi jutu kahtluse alla.

NUMBER

73 miljoni euro eest Pekingi Guoaniga liitunud Cedric Bakambust sai kõigi aegade kalleim Aafrika jalgpallur.

KERGEJÕUSTIK

Tippvormis odaviskajat ootab ees pikk võistluskeeld

India odaviskaja Davinder Singh on andnud positiivse dopinguproovi ning teda ootab ees kuni nelja aasta pikkune võistluskeeld. Alles eelmisel suvel isikliku rekordi 84.57ni viinud Singh andis novembris proovi, millest leiti anaboolseid steroide. Mulluse Londoni MMi 12. mees visati kohe pärast uudise avalikuks tulemist Hea Tahte mängudeks valmistuva India koondise laagrist välja. Põhjus, miks Singhile määratakse ilmselt suisa nelja aasta pikkune võistluskeeld, peitub selles, et eelmise aasta mais jäi ta vahele marihuaanaga. Toona anti atleedile armu ja jäeti karistus määramata.

JALGPALL

Vassiljev tagasi algrivistuses

Poola kõrgliigas kuulus Konstantin Vassiljev (pildil) üle pika aja algkoosseisu, kui tema koduklubi Gliwice Piast sai üleeile teist mängu järjest kirja 0:0 viigi. Eelmises kohtumises Krakowi Wisla vastu viimaseks kaheks minutiks pingilt sekkunud Vassiljev oli mängus Gdynia Arkaga algkoosseisus, kuid oma meeskonda ta võidule aidata ei suutnud. Puhkama vahetati ta 82. minutil. Viigist hoolimata tõusis Piast tabelis ühe koha ning möödus Termalicast. 25 punktiga on Piast 16 meeskonna konkurentsis nüüd 13. kohal.

MURDMAASUUSATAMINE

Lahti MK-etapil teeb kaasa seitse eestlast

Nädalavahetusel Lahtis peetaval murdmaasuusatamise MK-etapil on võistlustules seitse Eesti suusatajat. Meeste vabatehnika sprindile on eestlastest üles antud olümpiamängude 18. mees Marko Kilp ning 22-aastane Kristjan Koll ja 19-aastane Henri Roos. Naiste sprindis asuvad võistlustulle 19-aastane Mariel Merlii Pulles ning 32-aastane Laura Alba. Meeste 15 kilomeetri klassikadistantsil esindavad Eestit olümpiamängudel 50 kilomeetri klassikadistantsil 17. koha saanud Algo Kärp ning samal distantsil 38. olnud Andreas Veerpalu. Naiste 10 kilomeetri klassikadistantsil on stardis Alba.

Žalgiris alistas Barcelona

Korvpalli Euroliiga eilses kohtumises alistas koduväljakul mänginud Kaunase Žalgiris XX:XX Barcelona. Žalgiris tõusis 15 võidu ja 9 kaotusega tabelis neljandaks, Barcelona jätkab 7 võidu ja 16 kaotusega eelviimasel kohal.

Liigahooaeg avati viigiga

Eesti jalgpalli liigahooaja avasid eile esiliigaklubid Tallinna Flora U21 ja Tallinna Levadia U21. Jalgpalliliidu sisehallis peetud kohtumine lõppes 60-pealise publiku ees 2:2 viigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles