Galerii: Wenger saadeti Old Traffordilt minema kaotusega

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa kõrgliiga 36. vooru oodatuimas kohtumises alistas Manchester United koduväljakul 2:1 Londoni Arsenali, kes mängis nõrgendatud koosseisuga, pidades silmas neljapäevast Euroopa liiga poolfinaali kordusmängu Madridi Atleticoga.

Seejuures oli tegemist selle hooaja lõpus ametist lahkuva Arsenali juhendaja Arsene Wengeri viimase kodumänguga Old Traffordil. Enne kohtumist peetud tseremoonial tuli Wengerit tervitama ka Sir Alex Ferguson, kes kinkis endisele kolleegile hõbedast meene. Duoga liitus seejärel ka Unitedi peatreener Jose Mourinho. 

United läks koduväljakul Paul Pogba väravast 16. minutil juhtima, kuid Arsenal jõudis 51. minutil tänu Henrikh Mkhitaryanile viigini. Mkhitaryan tegi ka põnevat ajalugu: tänavu on ta Premier League'is värava löönud nii Arsenali kui Unitedi eest. 

United võitis 2:1 Marouane Fellaini üleminutil löödud väravast, kusjuures väravavõrk oli sahisenud juba minut varemgi, kuid Fellainile määrati suluseis. 

Teises täna peetud mängus oli Manchester City võõrsil 4:1 West Ham Unitedist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles