Kontaveidi vinge võit vallutas WTA esikülje

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WTA koduleheküljel on Anett Kontaveidi võit Venus Williamsi üle hetkel uudis number üks!
WTA koduleheküljel on Anett Kontaveidi võit Venus Williamsi üle hetkel uudis number üks! Foto: Ekraanitõmmis

Eesti naiste tennise esireketi Anett Kontaveidi võimas 6:2, 7:6 (7:3) võit Venus Williamsi üle Rooma WTA turniiri kolmandas ringis on hetkel naiste tennise jututeema number üks.

Just seda lubab väita tõik, et WTA koduleheküljel on Kontaveidi saavutus hetkel esiuudis. «Kontaveit taltsutas Roomas teist nädalat järjest Venuse» pealkirja kandvas uudises tõdetakse, et Kontaveit eemaldas Williamsi konkurentsist teist nädalat järjest.

«Kui eelmisel nädalal Madridis jäi eestlane esmalt ühe setiga kaotusseisu, siis täna alustas ta võimsalt ning saatis matši jooksul teele 26 äralööki, mis oli peaaegu kaks korda suurem sundimata vigade arvust (14),» kirjutab WTA ja lisab, et «Kontaveit paugutas äralööke igast väljaku otsast».

Eesti tennisepublikul tasub Prantsusmaa lahtiseid innuga oodata. «Hetkel karjääri parimal WTA tabelikohal (26.) paiknev Kontaveit mängis piiritu enesekindlusega, mis omane elu parimas vormis olevatele mängijatele,» kirjutas WTA Kontaveidi 6:2 võiduga lõppenud esimest setti kirjeldades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles