Tarmo Kink: pühendun karjäärile, pidutsemist ja priiskamist pole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink (vasakul)
Tarmo Kink (vasakul) Foto: SCANPIX

Eelmise aasta lõpus Eesti stiilseimaks jalgpalluriks valitud Tarmo Kink andis intervjuu portaalile femme.ee, kus lükkas ümber müüdid jalgpallurite priiskavast elustiilist:  kiiretest autodest, kaunite naiste hordidest ja hommikuni kestvatest pidudest.

«Võib-olla multi-multimiljonärid jalgpallurid sõidavad tõesti üha uute Ferraridega ja pidutsevad palju, ent minu elu on tagasihoidlikum – mul on juba pikemat aega oma elukaaslane, tõesti sõidan ehk veidi kiirema autoga, ent üldiselt elan tagasihoidlikku elu,» sõnas Kink. «Pühendun oma karjäärile ja trennile ning mingit pidutsemist ja priiskamist ei ole.»

Samas tunnistas Kink, et ka Inglismaal leidub staare, kellega seoses võib pea iga päev meediast lugeda kas autoavariidest, petmistest või üle käte läinud pidudest. Kink ütles, et tal on suurtest staarmängijatest ka omajagu kahju – iga nende liigutust jälgib ja kritiseerib ju terve maailm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles