Stefan Everts tuleb taas heategevuskrossile Tanel Leok ja sõbrad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Everts.
Stefan Everts. Foto: Martin Mand

Kümnekordne motokrossi maailmameister belglane Stefan Everts teeb kaasa 1. oktoobril toimuvast heategevuskrossist Tanel Leok ja sõbrad.

Nii Stefan Everts, kui tema seitsme aastane poeg Liam osalevad sarnaselt eelmise aastaga heategevusliku motokrossi Tanel Leok ja sõbrad erinevates sõitudes. Stefan Evertsile jättis eelmisel aastal väga hea mulje säärude sõit, poeg Liam oli 50cc klassis kaheksas.

«Tulen taas Eestisse üsna mitmel põhjusel. Esiteks see, et Tanel Leok on osalenud kõikidel minu heategevuskrossidel ja aidanud meid seeläbi heategevuseks raha koguda. Tahan Tanelit samamoodi abistada ja seepärast tulengi  taas Eestisse,» avaldas Everts ja lisas: «Kogu üritus oli hästi korraldatud ja mulle ning Liamile jäi sellest külastusest väga positiivne mulje. Liam on juba mitu korda küsinud, millal me Eestisse jälle sõitma läheme. Kohtumiseni  1. oktoobril heategevuskrossil Tanel Leok ja sõbrad!»

  Lisaks Stefan Evertsile on Tanel Leok ja sõbrad krossile tulemas mitmeid MM-sarjas osalevaid sõitjaid. Mitmel korral Eestis käinud Davide Guarneri Itaaliast on samuti kinnitanud oma tulekut, temast ja tema sõpradest on saanud tõsised Eesti fännid, kes kiidusõnu nii Eesti kui heategevuskrossi osas tagasi ei hoia.

Nagu ikka, toimub ka tänavu oksjon, kus müügil maailma tippkrossimeeste varustust, sel aastal on kavas tuua müügile ka teiste spordialade tipptegijate asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles