Madridi Reali peatreener: Bale on Ronaldo positsioonile sobiv asendus

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: PAU BARRENA / AFP

Madridi Real jäi sel suve ilma oma kõige väärtuslikumast mängijast Cristiano Ronaldost, kes suundus Itaaliasse Torino Juventusesse. Vaatamata Ronaldo lahkumisele pole klubi uut staari samale positsioonile ostnud ning meeskonna peatreener usub, et Gareth Bale on sellele positsioonile sobiv asendus.

Sel suvel vahetas ka Madridi klubi peatreenerit, kui Zinedine Zidane'i asemele asus ametisse Julen Lopetegui. Hispaanlase arust ei ole klubil vaja osta Ronaldo positsioonile uut mängijat, vaid piisab klubis juba aastaid mänginud Bale'ist.

Gareth on rõõmus, et ta saab Madridi Realis mängida. Ronaldo oli viimaste aastate üks põhilisi tegureid Madridi klubi edus. Ta avaldas soovi meie meeskonnast lahkuda ning me lubasime tal seda teha. Bale on samuti imeline mängija, kes on tõeliselt mitmekülgne. Ma usun, et tema on Ronaldo positsioonile sobiv asendus,» vahendab BBC Lopetegui sõnu.

Lisaks sellele rääkis Madridi meeskonna peatreener, et Bale on näidanud treeningutel meeskonna ründaja Karim Benzema'ga suurepärast kokkumängu. «Kui ma saaksin hooaega sellise koosseisuga alustada, oleksin ma tõeliselt rõõmus mees,» rääkis Lopetegui.

Hispaania väljaanded on siiski veendunud, et viimane otsus Ronaldo asenduse koha pealt sünnib UEFA superkarikafinaali põhjal, mis peetakse 15. augustil Tallinnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles