Täiseduga jätkav Watford murdis Tottenhami, Lukaku päästis Man Utd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Watford
Watford Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste neljandas voorus sai Watford täiseduga olnud meeskondade duellis kodus 2:1 jagu Tottenham Hotspurist.

Külalised asusid mängu Abdoulaye Doucoure omaväravast 53. minutil juhtima, võõrustajatele tagasid võidu Troy Deeney 69. ja Craig Cathcarti 76. minuti tabamused.

Manchester United oli pärast kahte järjestikust kaotust võõrsil Romelu Lukaku 27. ja 44. minuti väravatest 2:0 üle Burnleyst. Unitedil oli 69. minutil kasutada penalti, kuid Paul Pogba luhtas selle. Kaks minutit hiljem jäid külalised veel vähemusse, kui punase kaardi sai Marcus Rashford.

Mängupäeva kolmandas kohtumises alistas Arsenal võõrsil Cardiff City 3:2. Arsenali väravad lõid Shkodran Mustafi 11., Pierre-Emerick Aubameyang 62. ja Alexandre Lacazette 81. minutil. Uustulnuka tabamuste eest hoolitsesid Victor Camarasa 45.+2. ning Daniel Ward 70. minutil.

Nelja vooru järel jätkavad täisedu 12 punktiga Liverpool, Chelsea ja Watford, kellele järgneb Manchester City kümne silmaga. Viies on Tottenham üheksa ja kuues Bournemouth seitsme punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles