Hea enne? Karol Metsa debüütvärava ajal õigust mõistnud kohtunik vilistab ka Eesti - Kreeka mängu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ALKMAAR , 26-08-2018 , AFAS Stadion , Dutch football , Eredivisie , season 2018 / 2019. Referee Serdar Gozubuyuk during the match AZ vs Vitesse (Photo by Pro Shots/Sipa USA)
ALKMAAR , 26-08-2018 , AFAS Stadion , Dutch football , Eredivisie , season 2018 / 2019. Referee Serdar Gozubuyuk during the match AZ vs Vitesse (Photo by Pro Shots/Sipa USA) Foto: Pro Shots Photo Agency / Pro Shots/Sipa USA

Laupäevasel Eesti – Kreeka UEFA Rahvuste liiga mängul mõistavad õigust Hollandi kohtunikud eesotsas Serdar Gözübüyükiga, kes mõistis õigust ka siis, kui Karol Mets Hollandi kõrgliigas väravaarve avas.

Kohtumisel on kuus kohtunikku. Abikohtunikeks on Davie Goossens ja Charles Schaap ning lisakohtunikeks Paulus van Boekel ja Jeroen Manschot. Neljas kohtunik on Jan de Vries.

Serdar Gözübüyük on FIFA kategooria kohtunik olnud 2012. aastast, kaks aastat varem hakkas ta teenindama Hollandi kõrgliiga kohtumisi. 32-aastane Gözübüyük oli kuu aega tagasi Hollandi Superkarika kohtunik, sellest hooajast on tal veel ette näidata kohtumised nii Euroopa liiga kui Meistrite liigas kvalifikatsiooniturniirilt.

Rahvuskoondiste mängudest oli ta viimati õigusemõistja Norra – Panama mängul 6. juunil. Möödunud MM-valiktsüklis oli ta kohtunik Kasahstan – Poola ning Läti – Šveits kohtumistes.

Serdar Gözübüyük teenindas Eestis 2012. aasta lõpus toimunud U17 EM-valikturniiri, kui meiega kuulusid ühte alagruppi Walesi, Põhja-Iirimaa ja Inglismaa noortekoondised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles