Operatsioonil käinud Zenjovi ootab kuni pooleaastane mängupaus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: AFP/SCANPIX

Oktoobri lõpus Ukraina liiga kohtumisel põlve vigastanud Eesti jalgpallikoondislane Sergei Zenjov käis eelmisel nädalal operatsioonil ja peab nüüd palliväljakutelt eemal olema kuni pool aastat. Esialgu lootis mängumees väljakule pääseda kahe kuu möödudes.


«Eesmine ristatiside oli täielikult rebenenud ja seetõttu oli vaja teha operatsioon täies mahus,» rääkis Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp. «Sellisest operatsioonist taastumine võib aega võtta kuni kuus kuud.»

Mängumees ise lootis küll, et palliplatsile õnnestub joosta juba varem. «Kõige optimistlikum prognoos oli neli kuud, kuid võib minna ka kuus,» sõnas Zenjov, kes käis Saksamaal operatsioonil samal päeval, kui eestlased Tallinnas 0:4 Iirimaale alla jäid. «Oleksin kangesti tahtnud meeskonda aidata. Loodetavasti tuleb selliseid mänge veel.»

Karpatõ peab Ukraina kõrgliigas selle hooaja viimase kohtumise 12. mail ehk kuus kuud pärast Zenjovi operatsiooni. «Loodetavasti saan ikka mõne mängu mängida,» sõnas ründaja, keda seob Ukraina klubiga veel kahe ja poole aasta pikkune leping.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles