Juventuse peatreener avaldas põhjuse, miks Ronaldo FIFA auhinnagalalt puudus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/SCANPIX

Eile toimus Londonis Rahvusvaheli Jalgpalliliidu (FIFA) aasta parimate mängijate auhinnagala. Palju küsimusi tekitas fakt, et galast ei võtnud osa aasta parima mängija tiitlile kandideerinud Cristiano Ronaldo. 

Torino Juventuse jalgpallimeeskonna suurima staari Ronaldo puudumine auhinnagalalt ei olnud kokkuvõttes suur probleem, kuna portugallast aasta parimaks ei valitud.

Ronaldo oli üks kolmest kandidaadist aasta parima jalgpalluri tiitlile koos Mohamed Salahi (Liverpool) ja Luka Modriciga (Madridi Real). FIFA aasta parimaks mängijaks valitigi Ronaldo vana meeskonnakaaslane Modric.

Allegri selgitas pärast üritust ajaleht Marcale, miks Ronaldo sellest osa ei võtnud: «Meil on kahju, aga Ronaldo ei saanud tseremooniale lennata, kuna meil on homme meeskonnaga ees ootamas kohtumine Itaalia meistrivõistlustel. Ronaldo pidi lihtsalt valmistuma selleks mänguks.»

Itaalia kõrgliigas esimesed viis kohtumist võitnud Juventus kohtub homme õhtul koduväljakul Bologna meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles