Hazard avaldas, miks ta tahab Hispaaniasse mängima minna

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: John Sibley / REUTERS

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna ääreründaja Eden Hazard valmistub Belgia koondisega eelseisvaks Rahvuste liiga mänguks Šveitsiga. Mängueelsel pressikonverentsil vihjas Hazard Hispaania kõrgliigasse siirdumisele.

«Ütlen jah, täpselt nagu olen ka varem öelnud,» vastas Hazard küsimusele, kas praegu on maailma parim jalgpallur tema. «Alati saame mängida paremini, lüüa rohkem väravaid ja anda rohkem resultatiivseid sööte. Meeskond aitab mind palju, seega muidugi, saan paremini mängida,» lisas 27-aastane välejalg.

Viimased kümme Ballon d’Or ehk maailma parima jalgpalluri auhinda on omavahel ära jaganud Hispaania kõrgliigas pallinud Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi (mõlemad viis). Ajakirjanik uuris belglaselt, kas selle võitmiseks peaks Hazard mängima Hispaanias. «Võib-olla sellepärast ma sinna minna tahangi,» vastas Hazard, keda on viimasel aastal seostatud Hispaania hiiu Madridi Realiga.

Käimasoleval hooajal juhib Hazard seitsme tabamusega Inglismaa kõrgliiga väravalööjate edetabelit. Lisaks on tema arvele kogunenud kolm resultatiivset söötu. Chelsea on sarnaselt Manchester Cityle ja Liverpoolile kogunud kaheksa vooruga 20 punkti (kõikidel meeskondadel kuus võitu ja kaks viiki).

Tagasi üles