Tallinna Kalev/TLÜ alistas pingelises kohtumises Valmiera kolmandal lisaajal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalev/TLÜ
Tallinna Kalev/TLÜ Foto: Eero Vabamägi

Eesti-Läti Korvpalliliigas peetud kohtumise võitja Tallinna Kalev/TLÜ ja Valmiera vahel selgitati välja alles kolmandal lisaajal. 

Mõlemad meeskonnad alustasid kohtumist resultatiivselt, visates avaveerandil 25 punkti. Viimase neljandiku alguseks oli aga Valmiera nelja silmaga ette pääsenud. Veel 18 sekundit enne mängu lõppu oli Kalev kahe punktiga kaotusseisus, aga Edmunds Elksnise veast teenitud vabavisked realiseeris Taylor Stafford ära, mis tähendas, et 77:77 seisult algas lisaaeg.

Järgneva viie minutiga said tiimid kirja 9 punkti ning ka teisel lisaajal visati võrdselt 15 silma. Alles kolmandal lisaajal pani kodumeeskond oma paremuse maksma, kui tehti 9:0 spurt ning siit edasi hoiti turvalist vahet ja nopiti hooaja viies võit.

Taylor Stafford tõi Kalevi poolelt 36 punkti ja 7 lauapalli, Damarcus Jamaal Harrison lisas 25 silma. Janar Talts tõi 18 punkti ja 10 lauapalli ning Karl-Johan Lips 15 punkti ja 19 lauapalli. Bamba Falli nimele jäi 17 punkti ja 8 lauapalli.

Valmiera eest viskas Janis Kaufmanis 35 punkti. Oto Grinbergs lisas 17 punkti ning võrdselt 10 silma said kirja Edmunds Elksnis ja Valters Janis Liepins.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles