Avapoolajal uinunud Kalev/Cramo võttis Lätist võidupunktid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Branko Mirkovic (palliga).
Branko Mirkovic (palliga). Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kalev/Cramo alistas Eesti-Läti korvpalliliigas võõral väljakul Valmiera 84:71 (36:39) ning jätkab üheksa mängu järel täiseduga. Valmiera sai kolme võidu kõrvale hooaja viienda kaotuse.

Avapoolaja kolme punktiga kaotanud valitsev Eesti meister võttis jalad kõhu alt välja kolmandal veerandajal, kui viskasid võõrustajate korvi koguni 30 punkti. Seda eduseisu enam Donaldas Kairyse juhendatav meeskond käest ei andnud. Lõppnumbrid 84:71 Kalev/Cramole.

Kaheksa mehega mänginud (puudusid Landen Lucas, Ivan Almeida, Erik Keedus ja Janari Jõesaar) Kalev/Cramo resultatiivseimad olid Branko Mirkovic ja Chavaughn Lewis, kes mõlemad viskasid 18 punkti. Reggie Lynch noppis 10 lauapalli. Valmiera eest oli suurepärases hoos Janis Kaufmanis, kelle arvele kogunes 17 punkti.

Teises samal ajal peetud Olybet Eesti-Läti korvpalliliiga mängus teenis võidu Tallinna Kalev, kes alistas koduväljakul Liepaja 73:60 (39:38). 

Tallinna Kalevi resultatiivseim oli 18 punkti kogunud Karl-Johan Lips. Kahekohalise punktisummani jõudsid veel Ron Arnar Pehka ja Mario Paiste, kes mõlemad viskasid 12 silma. Liepaja parim skooritegija ja üleplatsimees oli 24 punktiga Justin Lamont Johnson.

Loe ka: «Hawkins viskas 21 punkti, aga Rapla kaotas Lätis»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles