Alonso: vormel 1 sarja tõttu puudub mul eraelu täielikult

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Kahekordne maailmameister Fernando Alonso, kes lõpetab tuleval nädalavahetusel oma karjääri vormel 1 sarjas, rääkis probleemidest, mis pikalt sarjas viibimisega kaasnevad.

«Tänapäeva vormel 1 masinad on midagi imelist. Ei ole vahet, kas sõidad esimesel, viiendal või viieteistkümnendal kohal. Loomulikult on võidu peale sõita veidi erilisem tunne, aga masinad on tänapäeval nii head, et sa naudid igat hetke vormel 1 sarjas sõites,» rääkis Alonso Racefans'ile.

«Kahjuks kaasnevad vormel 1 sarjaga ka negatiivsed asjad. Ma olen nüüdseks olnud sarjas 18 aastat, mis tähendab, et olen kogu oma elu sellele pühendanud. Selle tõttu pole mul ka piisavalt sõpru, peret, vaba aega, abikaasat, lapsi – sul pole millegi jaoks korralikult aega,» rääkis Alonso probleemidest tippsõitjana.

«Kui sa tahad vormel 1 sarjas edukas olla, pead kogu oma elu täielikult sellele pühendama. Nüüdseks olen saanud piisavalt vanaks, et seada omale veidi teistsuguseid eesmärke, Samas olen tänud vormel 1 sarjale kokku puutunud suure hulga vingete inimestega, mis on omakorda positiivne,» rääkis Alonso.

Oma viimase võistluse teeb Alonso tuleval nädalavahetusel Abu Dhabi GP-l. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles