Alonso: kui leian motivatsiooni, teen vormel 1 sarjas tagasituleku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: ANDREI ISAKOVITŠ/AFP/Scanpix

Vormel 1 sarja kahekordne maailmameister Fernando Alonso kinnitas, et kuigi ta uuel hooajal enam sarjas kaasa ei löö. võib ta motivatsiooni leides paari aasta pärast taas vormeli rooli istuda. 

Alonso otsustas, et tuleval aastal ta enam vormel 1 sarjas sõita ei soovi, kuid plaanib kaasa teha Indy 500 võidusõidul ning lisaks võistelda kereautode sarjas Toyota meeskonnas. Siiski pole hispaanlane lõplikult matnud maha plaani vormel 1 sarjas sõitmisest.

Sky Sportsile antud intervjuus mainis Alonso, et ta on niivõrd tihedast graafikust väsinud, mis on peamine põhjus, miks ta hetkel F1-sarjast loobub: «Ma arvan, et uuel aastal on mul vaja puhata kiirest aastast. See aitab loodetavasti mul leida uut motivatsiooni, millest ma hetkel puudust tunnen.»

«Olen 2020. aastal avatud erinevateks väljakutseteks. Võib-olla teen siis terve aasta kaasa Indy caris, võib-olla taas vormel 1 sarjas. Ma ei kiirusta ajast ette, vaatan jooksvalt, mis mulle huvitavam tundub,» lausus Alonso.

Sel nädalavahetusel Abu Dhabis vähemalt hetkel F1-sarjas viimase stardi tegev Alonso soovib aastat lõpetada positiivselt ning tulla punktidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles