Postimees TV: kõik Eesti suusahüppajad pääsesid MMil lõppvõistlusele (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seefeldis toimuval MMil on pääsesid  suusahüpete normaalmäe kvalifikatsioonist edasi kõik kolm eestlast: Kevin Maltsev, Artti Aigro ning Martti Nõmme.

Kui suure mäe hüpetel sai kvalifikatsioonist edasi vaid Kevin Maltsev, siis sel korral õnnestus kõigil eestlastel end kvalifikatsioonis tõestada ning 50 parema hulka hüpata. 

Maltsevi hüppe pikkuseks oli 87,5 meetrit, mille eest teenis ta 85,8 punkti. Antud tulemus viis Maltsevi viimase mehena kvalifikatsioonist edasi lõppvõistlusele.

Väikse üllatusena suutis väga korraliku hüppe teha ka MK-sarjas kaasa tegev Martti Nõmme, kes hooaja jooksul MK-sarjas säranud pole, kuid nüüd MMi kvalifikatsioonis viis 92 meetri pikkune hüpe 85,1 punktiga eestlase 49. kohal edasi lõppvõistlusele. 

Hooaja alguses MK-sarjas kõiki üllatanud Artti Aigro suutis end samuti taas heast küljest näidata, kui 89 meetri pikkune õhulend andis eestlasele 87,4 punkti, mis viis ka tema lõppvõistlusele 46. kohal. 

Parima tulemusega sai finaali Stefan Kraft, kes hüppas 106 meetrit ning sai kirja 130,9 punkti. Teiseks tuli Ryoyu Kobayashi 108,5 meetrise hüppega teenides 127,5 punkti ning kolmandaks Kamil Stoch, kes hüppas 107 meetrit ning teenis 126,1 punkti. 

Kogu võistlus järelvaadatavana: 


 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles