Kuku «Powerstage» annab sõna Sordole, Evansile ning Tänaku treener Tiitsile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: PAU BARRENA / AFP

Seekordses Kuku raadio saates «Powerstage » saab kuulda intervjuusid Hyundai meeskonna sõitja Dani Sordo, M-Sport sõitja Elfyn Evansi ja Ott Tänaku füüsilise ettevalmistuse ja toitumise eest vastutava Tarmo Tiitsiga.

Mõistagi tuleb saates juttu ka Eesti aja järgi reede varahommikul kell 4 algavast Mehhiko rallist. Saates võetakse lahti Mehhiko ralli ajalugu ning tutvustatakse lähemalt tänavuse aasta katseid.

Lisaks räägitakse WRC kalendrisse plaanitavast Kanada rallist ning Shell Helix Rally Estonia tähtsa lepingu allkirjastamisest.

Sordo (alates 36.36) räägib intervjuus oma selle hooaja plaanidest ning n-ö külalissõitjate eelisest kruusarallidel. Evans (alates 1:08.50) selgitas, miks ta vahetas enne hooaega kaardilugejat ning meenutas kahte hooaega Sebastien Ogier’ tiimikaaslasena. Tiits (alates 1:38.13) meenutas raadiosaatele oma esimesi kokkupuuteid ralliga ning avas oma põneva töö telgitagust.

Saadet on võimalik kuulata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles