Suurepärase päeva teinud Tänak: sõitsime maksimumi piiril (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mehhiko MM-ralli laupäevasel võistluspäeval näitasid Ott Tänak ja Martin Järveoja suurepärast kiirust, võites kolm katset ning tõustes üldarvestuses kolmandale kohale. Pühapäeval hakkab Tänak pidama võitlust teise koha nimel Elfyn Evansiga.

«Ausaltöeldes sõitsime pärastlõunal üritasime väga kõvasti. Teeolud olid väga hea, aga kõva rehviga oli pidamine arvamatu. Lisaks olid katsed aeglased. Oli keeruline päev, sõitsime küll puhtalt, aga olime koguaeg küllaltki maksimumi piiril,» lausus Tänak peale laupäevast võistluspäeva. 

«Suutsime veidi aega tagasi võtta, mis on loomulikult väga hea. Vahe Evansiga on väike, kes homme kiirem on, saab teise koha. Igal juhul saime täna motivatsiooni hommikul ärkamiseks. Meil on, mille nimel võidelda,» rääkis Tänak. 

Tänaku vahe teisel kohal oleva Elfyn Evansiga on 2,2 sekundit, liidrist Sebastien Ogier'st jäädakse maha 29,2 sekundiga. Homme on Mehhiko rallil kavas kolm kiiruskatset kogupikkusega 60 kilomeetrit, esimene katse algab meie ajajärgi kell 17.03.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles