Pogba kaks täpset penaltit hoiavad Manchester Unitedit Meistrite liiga kursil

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba meeskonnakaaslaste piiramisrõngas.
Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba meeskonnakaaslaste piiramisrõngas. Foto: PAUL ELLIS / AFP

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 33. voorus teenis olulised võidupunktid Manchester United, kes alistas tänu Paul Pogba kahele täpsele penaltile koduväljakul tulemusega 2:1 liigatabeli keskmiku West Ham Unitedi.

Prantsusmaa koondislase tabamused sündisid 19. ja 80. mänguminutil. West Hami auvärava eest hoolitses 49. minutil brasiillasest poolkaitsja Felipe Anderson.

Meistrite liiga koha nimel võitlevad ehk nelja parema seas lõpetada ihkavad Punased Kuradid asuvad viis vooru enne hooaja lõppu liigatabelis 64 punktiga viiendal kohal. Neljandal kohal paiknev Londoni Chelsea jääb kahe ja kolmandal real asuv Tottenham Hotspuri meeskond kolme silma kaugusel. Kuklasse hingav Londoni Arsenal on ühe vähem peetud mängu juures seni kogunud 63 punkti ning hoiab kuuendat positsiooni.

Teisipäeval läheb ManU võõral väljakul Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises vastamisi Barcelonaga. Avamäng kaotati koduväljakul Luke Shaw omavärava tõttu tulemusega 0:1.

Premier League'is lähevad homme vastavalt kell 16.05 ja 18.30 vastamisi Crystal Palace ning Manchester City ja Liverpool ning Chelsea.

Kõik tänased tulemused:

  • Tottenhami Hotspur – Huddersfield Town 4:0
  • Brighton & Hove Albion – AFC Bournemouth 0:5
  • Burnley – Cardiff City 2:0
  • Fulham – Everton 2:0
  • Southampton – Wolverhampton Wanderers 3:1
  • Manchester United – West Ham United 2:1

Premier League'i esikuuik:

  1. Liverpool 82 punkti (33 mängust)
  2. Manchester City 80 (32)
  3. Tottenham Hotspur 67 (33)
  4. Londoni Chelsea 66 (33)
  5. Manchester United 64 (33)
  6. Londoni Arsenal 63 (32)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles